NOVO U TREBINJU I HERCEGOVINI – KVANTNA DIJAGNOSTIKA / TERAPIJA

Kvantna medicina je spoj raznih sfera nauke, naročito medicine, biofizike i kvantne fizike, gdje se tokom godina istraživanja na ovom polju, došlo do saznanja da svaki organ, tkivo, ćelija, mikroorganizam, toksin… ima svoju vibraciju, a samim tim i određenu frekvenciju gibanja.

Biorezonantna dijagnostika je najnaprednija tehnologija, dizajnirana tako, da se otkrije uzrok simptoma, koji je doveo organizam u disbalans. Radi se dijagnostika cijelog organizma, kvalitativna procjena rada unutrašnjih organa, određivanje slabih tačaka tijela, mikroorganizama, namirnica na koje je osoba osjetljiva, vitamina, minerala…sve što utiče na zdravlje čovjeka.  

Biorezonantna terapija je potpuno sigurna, primjenjiva je na klijentima svih uzrasta, (od najranije dobi), ne izazivajući nikakve neželjene efekte.

Aparat koji koristimo u centru, je trenutno, jedan od najsavremenijih i najboljih aparata, za procjenu rizika za određena stanja, bolesti, kompletnu analizu tijela…

Leutar.net NOVO U TREBINJU I HERCEGOVINI - KVANTNA DIJAGNOSTIKA / TERAPIJA

Šta sve može da se dobije pregledom i šta sve može da se tretira biorezonantnom terapijom:

digestivni, respiratorni, genitor-urirarni, kardiovaskularni sistem, krv i limfni sistem, endokrini, nervni, senzorni, lokomotorni sistem, mikroorganizmi, intolerancija/ preporuka za ishranu, alergije, emotivno stanje…

Leutar.net NOVO U TREBINJU I HERCEGOVINI - KVANTNA DIJAGNOSTIKA / TERAPIJA

Facebook – KVANTNA ANALIZA TREBINJE E-MAIL INSTAGRAM

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.