Đajić: Narod ne zaslužuje ništa ukoliko ne glasa za SNSD!

“Kada mi ne bi pobijedili ubjedljivo, vjerovatno bih otišao raditi u Sloveniju, imam otvoren gore poziv. Ja ne bih mogao, zapitao bih se ko ovdje živi, kakav je to narod kad može izabrati pored ovoga što mi nudimo, profesora, doktora, dobročinitelja, stvaraoca, stabilnosti, nema više eksperimenta, mi pobjeđujemo, mi nastavljamo, gradimo, radimo, čuvamo. I da narod sada da neki eksperiment ovima ostalima, onda je narod čudan, onda i ne zaslužuje ništa da mu daš”, izjavio je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić, gostujući u emisiji “Telering” na Radio Televiziji Republike Srpske.

U stilu francuskog kralja Luja XV Vlado Đajić poručuje narodu da će poslije njega i vladavine SNSD-a doći potop, ili čak priželjkuje potop, uzevši u obzir da kaže da narod ne zaslužuje ništa ukoliko ne glasa za SNSD!

Ukoliko zanemarimo politički marketing i samopromociju, uz konstantno insistiranje da nije riječ o tome, Vlado Đajić je na “centaršut” voditelja emisije postigao “sjajan autogol”. Na pitanje Mate Đakovića šta će se dogoditi ako Vlado Đajić “ne daj bože ne pobijedi na izborima”, direktor UKC-a je izjavio da njemu ne treba ništa.

“Vlado Đajić ima alternativa, meni ne treba ništa, narodu treba Vlado Đajić a ja mogu bez pobjede.”

Nije, doduše, Vlado Đajić jedini koji najavljuje ili priželjkuje potop u slučaju izbornog poraza. U Republici Srpskoj je odavno stvorena atmosfera da bez SNSD-a nema ni života. Jedino uz “mudru, pametnu, plemenitu, pravednu” i kakvu sve ne vlast SNSD-a, narod može da očekuje, ne samo boljitak, nego i život. Bez SNSD-a nema ni boljitka. Poslije SNSD-a potop!

Gerila.info

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.