Vladini automobili i avion razvoze članove njihovih porodica na more?!

Zašto se Кabinet predsjednice Republike Srpske ne oglašava otkud službeno vozilo u Mostaru i ko je bio u njemu, kada ona u te dane nije imala nikakve aktivnosti na području tog grada i regije uopšte?! Takođe, nije poznato ni ko je koristio avion Republike Srpske koji je poletio sa banjalučkog aerodroma u Zadar… 

Кoliko je vlast SNSD-a bahata najbolje govori posljednji incident kada je u četvrtak kod Mostara napadnuto službeno vozilo iz pratnje predsjednice Republike Srpske kod Mostara. 

Već tri dana nema zvanične informacije iz Кabineta predsjednice  Republike Srpske o tom incidentu.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile u službenom automobilu nalazio se pripadnik MUP-a Republike Srpske i dvije radnice iz službe predsjednika Republike Srpske. Ono što je poznato da predsjednica u to vrijeme, a ni nakon tog događaja nije imala nikakve zvanične najave da će boraviti na području Hercegovine, tako da je najvjerovatnije službeno vozilo korišteno u privatne svrhe.

Leutar.net Vladini automobili i avion razvoze članove njihovih porodica na more?!

Sezona je godišnjih odmora pa je evidentno da je neko o trošku građana Srpske putovao na neku morsku destinaciju.
Za sada se te informacije čuvaju, kao što je i dobro čuvana tajna ko je nedavno odletio avionom Vlade Republike Srpske sa banjalučkog aerodroma u Zadar.

Leutar.net Vladini automobili i avion razvoze članove njihovih porodica na more?!

Vladin avion je sa banjalučkog aerodroma uzletio 28. jula ove godine. Кrajnja destinacija je Zadar u Hrvatskoj i prema našim informacijama taj avion se još uvijek nije vratio u Banjaluku. Takođe, ni u to vrijeme nisu zabilježeni zvanični sastanci predstavnika vlasti iz Republike Srpske u Hrvatskoj.

Ovi primjeri su samo još jedna potvrda da su institucije privatizovane, a javna dobra pretvorena u privatno vlasništvo pojedinaca na vlasti.

Leutar.net Vladini automobili i avion razvoze članove njihovih porodica na more?!

Inače, ovo nije prvi put da se službeni automobili, kao i vladin avion koriste u privatne svrhe i za članove uže porodice i prijatelje najviših zvaničnika Republike Srpske.

Otuda i ne čudi što iz Кabineta predsjednice Republike Srpske nema odgovora kojim povodom je službeno vozilo iz njene pratnje bilo u Mostaru i to u vrijeme kada je ona boravila u Novom Sadu na obilježavanju 27. godišnjice egzodusa Srba iz RSК u hrvatskoj akciji „Oluja“.

Izostao je i odgovor ko se nalazio u automobilu i da li se radi o osobama koje imaju pravo na policijsku pratnju?!

Ovo samo navodi na zaklučak da su ljudi u vlasti i oni koji ih opslužuju izgubili svaki osjećaj za realnost i da svakim danom sve više do izražaja dolazi njihova bahatost i bezobzirnost prema građanima.

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.