Ispraća i trećeg sina koji odlazi trbuhom za kruhom a ostavlja i trudnu ženu

Ibrahim Beso je na svom Facebook profilu objavio da ispraća i trećeg sina koji se zove Rasim a njegovu objavu donosimo u cijelosti:

“Danas sam i tužan i sretan. Tužan sam jer ispraćam posljednjeg tj. trećeg sina a sretan što ide negdje dalje odavde. On odlazi i ostavlja za sobom ženu koja očekuje porod. U njenoj trudnoći od 9 pregleda i kontrola samo 2 je obavila u bolnici a sve ostale u privatnoj ordinaciji kod iste doktorice koja je iz bolnice uputi sebi u privatnu ordinaciju. Ne želim da mi djeca i unučadi žive u takvom društvu. Ja sam očuvao čast u ratu i 2 x prolio svoju krv. A sinovi će očuvati čast sada u miru.

Otjeraše ih oni koji nisu časti imali u ratu a nemaju ni sada u miru. U ratu su sakupljali milostinju i sergije po svijetu koristeći hodžu kao prevodioca a sada koriste hodžu i muderiza za sakupljanje glasova po svijetu. I govoreći da je vrlo vrlo bitno da se dijaspora registruje. Čak kaže muderiz ko se ne registruje da je udario na šehide i našu borbu. E nije baš tako ja sam invalid i za 25 godina mi ni 1 km nije povišena invalidnina.”

” Djeco moja sinovi moji budite ponosni na sebe na svoje roditelje i porodicu svoju. Babo i mama su pononsni na vas. I sve vam u životu HALALIMO. Samo jedno vam nebi HALALILI ako bi glasali za munafike zbog kojih ste morali otići. Onaj ko poznaje Rasima zna da vrijedi za 10 radnika njemu nema ravnog u poslu. Što kaže moj jaran Derviš Garanović, Rasima nema čitav svijet.”

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.