Slavica Mandić: Ponosna sam na mlade saborce sa Liste za pravdu i red

Nosilac Za pravdu i red – liste Nebojše Vukanovića u Izbornoj jedinici 7 i Podrinju je Miroslav Ilić, a na mjestu broj 2 je Slavica Mandić, pedagog i sportista iz Zvornika. Pročitajte njeno kratko obraćanje javnosti o razlozima kandidovanja, i zašto je došlo vrijeme, nakon 30 i kusur godina od prvih višestranačkih izbora u BiH, da se u narodu pojavi jedna nova i zdrava struktura koja će donijeti korjenite promjene u društvu.

Dragi moji prijatelji!

Cilj mog pisanja nije da utičem na vas i da mijenjam vaše stavove. Znam da je to nemoguće i da nije u redu. Ako neko smatra da je sistem u kojem živimo dobar, niti ja niti bilo ko vaše mišljenje promijeniti ne može.

Obraćam se onima koji razmišljaju kao i ja. Koji ne žele da sutra njihovu djecu predvode diplomci iz Brčkog, Širokog Brijega… Koji ne žele da sutra ostanu željni svoje djece jer ih je ovaj sistem protjerao… Koji smatraju da je krajnje vrijeme da se nešto promijeni, koji će prilikom odlaska na glasanje razmišljati o SVOJOJ DJECI, a ne o komšiji, rođaku koji je na listi, koji ni za kakve pare neće prodati obraz…

Samo vas molim (mada sumnjam da na listi mojih prijatelja ima takvih ljudi) da ne dozvolimo da kupe izbore, novcem koji su uzeli od naroda.

Svi vi koji razmišljate na ovakav način, mislim da je dovoljno da se okrenemo oko sebe, pogledamo ko je na kakvoj funkciji, da vidimo kako funkcioniše sve i da shvatimo gdje živimo.

Ponosna sam jer su u ovom Pokretu mnogi profesori širom Republike Srpske, mladi ljudi, najbolji studenti. Srećna sam jer se narod budi, ne u smislu da vidi, nego da djeluje.

Često čujemo nezadovoljstvo i izjavu nemamo za koga glasati. Na našim listama, morate priznati, prije svega nalaze se hrabri ljudi. Svako od vas neka se zapita da li bi imao hrabrost biti na listi, (u okolnostima u kojim živimo). Na našim listama nema ljudi sa kupljenim diplomama. Na našim listama su mladi, obrazovani, hrabri ljudi, predstavnici boraca.

Očekujemo vašu podršku, samo ako nam vjerujete i ako razmišljate na ovaj način!

Naša politika nije da nekoga kupujemo (vrijeđamo i ponižavamo), već da ponudimo jedno zdravo tkivo za ovu napaćenu zemlju. Svi ste dobrodošli da svojim djelovanjem pomognete našu Za pravdu i red – listu Nebojše Vukanovića.

Slavica Mandić – Za Pravdu i Red

Leutar.net Slavica Mandić: Ponosna sam na mlade saborce sa Liste za pravdu i red
Slavica Mandić

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.