Grčka TV emitovala prilog kako ukrasti gorivo iz automobila: „Nije komplikovano“

Dok širom svijeta divljaju cijene goriva, grčka javna televizija odlučila je građanima dati nekoliko savjeta o tome kako „uštedjeti“, a način na koji je to napravila privukao je pažnju.

Grčka javna televizija ERT savjetovala je svojim gledaocima kako da se nose sa rastom cijena goriva. Naime, u jutarnjem programu detaljno su demonstrirali kako iz rezervoara nekog automobila „isisati“ gorivo, odnosno – ukrasti ga.

Na snimku emitovanom ranije ovoga mjeseca automehaničar pokazuje kako umetnuti cijev u rezervoar za gorivo i zatim ga izvući vani. Reporter Kostas Stamou rekao je da zadatak „nije nešto strašno komplikovan“.

„Čak vam ne treba ni posebno crijevo, i ono za vodu može poslužiti“, rekao je reporter. Nakon što su završili sa ovim dijelom „savjetovanja“, automehaničar je pokazao i kako odozdo probiti rezervoar goriva kako biste došli do njegovog sadržaja.

Prilog je naišao na brojne reakcije na društvenim mrežama u kojima su korisnici uglavnom zbijali šale, a jedan od njih rekao je kako se nada da će biti još „korisnih“ savjeta na ovom programu.

„U sutrašnjoj epizodi: Kako doći do dva kilograma feta sira i odrezaka, a da ne budete primijećeni u supermarketu“, napisao je. Ipak, bilo je i onih kojima je prilog djelovao neprimjereno, a naročito za emitovanje na državnoj televiziji.

„Jeste li pri zdravoj pameti? Davati ljudima savjete o krađi benzina?“, glasio je jedan od takvih komentara.

INDEX HR

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.