Preminula Suzana Rađen – Todorić urednica BN TV

Dugogodišnja urednica BN TV Suzana Rađen Todorić preminula je danas u 13 časova i 45 minuta, nakon kraće bolesti, u bolnici u Bijeljini.

Suzana Rađen Todorić rođena je 16. decembra 1962. godine u Sarajevu, ali je veći dio života provela u Jajcu.

Završila je Fakultet političkih nauka u Sarajevu, a prve novinarske korake napravila je u Radio Jajcu, a ratni vihor ju je doveo u Banjaluku gdje je radila u RTRS-u sve do 1997. godine.

Vrhunac u novinarskoj karijeri napravila je u BN televiziji, gdje je bila urednik Informativnog programa, a uređivala je i vodila više emisija među kojima je i kultni „Puls“ i politički magazin „Crno na bijelo“.

Bila je dopisnik mnogih regionalnih medija i dobitnik je brojnih priznanja i odlikovanja.

Suzana Rađen Todorić je bila i jedan od boljih poznavalaca političkih prilika ne samo u Republici Srpskoj, nego i u regionu, a u svojim emisijama ugostila je brojne ličnosti iz javnog  političkog života.

Najveća priznanja i zadovoljstvo u životu.osim njene Mije, bili su obični ljudi, koji su je prepoznavali svuda gdje se pojvljivala. To joj je, kako je znala da kaže, satisfakcija da radi još bolje i da zastupa interese malih običnih ljudi, koji su joj vjerovali.

Suzana Rađen Todorić je otišla a iza sebe je ostavila majku, muža i kćerku, ali i prazninu u srcima svih onih koji su je poznavali.

Datum i vrijeme sahrane biće naknadno saopšteni.

(BN) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.