Slavko Vučurević ozvaničio članstvo u SPS-u

Bivši PDP-ov gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević ozvaničio je svoje članstvo u Socijalističkoj partiji Srpske (SPS) i od danas je šef povjereništva ove partije u Trebinju, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare SPS-a.

On je rekao da je sa njim ovoj partiji pristupilo još “dvadesetak ili tridesetak ili više” bivših članova PDP-a. 

„Mislim da znamo dobro raditi za dobro Trebinja. Trebinje nije zaboravilo sve ono što smo radili od 2012. do 2016. godine. Ja ću još jednom ponoviti da je to najveći investicioni iskorak Trebinja od 70-ih godina. Mi imamo snage i motiva da još više uradimo, pogotovo jer je SPS mlada partija“, rekao je Vučurević.

Potpredsjednik SPS-a Maksim Skoko ustvrdio je da je Vučurević, za vrijeme svog mandata u Trebinju, doprinio tome da se u ovom gradu ljepše i lakše živi.

Predsjednik ove partije Goran Selak rekao je da je SPS mnogo dobila sa Slavkom Vučurevićem.

Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare ove stranke u Trebinju, u narednom periodu će biti izabrano rukovodstvo gradskog odbora. Dosadašnji šef povjereništva bio je Dejan Bošnjak.

U SPS-u se nadaju jednom direktnom mandatu i jednom kompenzacionom mandatu na opštim izborima, koji će biti održani u oktobru ove godine.

DIREKT PORTAL

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.