Mostarka nudi 100.000 KM za informaciju o očevim posmrtnim ostacima – Odveli su ga i ubili!

Mostarka Elvira Stojić koja godina bezuspješno traga za posmrtnim ostacima svoga oca Aleksandra Ace Stojića danas je na svom Facebook profilu objavila da nudi nagradu od 100 000 maraka za informaciju koja će je odvesti do mjesta gdje je ukupan njen otac.

”Visoka novčana naknada za informaciju koja će me dovesti do posmrtnih ostataka moga oca Aleksandra ACE Stojića odvedenog iz stana u Ulici M.Đikića 14, na starom Veležovom igralištu 29.10.1993 u Mostaru. Olakšajte sebi i pomozite meni! DNK analizom ćemo utvrditi da se radi o mom ocu, da ga časno sahranim kako je i živio, pored žene za koju je i život dao. Da spustim cvijeće na grob i njemu, toj dobroj dusi od čovjeka i da se tako završi ova agonija duga 29 godina. Tata, ovo je oćajnicki pokusaj tvoje Ele i Vanje na te sahranimo. Tata, volim te”, napisala je Elvira Stojić.

Ona je ranije u javnost iznosila informacije da su njenog oca Aleksandra Stojića u trenerci i papučama iz stana odveli pripadnici HVO-a 29.10.1993. godine u Mostaru, žutim mercedesom i od tada mu se gubi svaki trag. Bilo je to tri mjeseca nakon što je odvedena i brutalno ubijena na trim stazi u blizini Bara u Mostaru, njena majka Nada rođ. Frenjo sa još dvije žene Hatidžom i Elvedinom Kajtaz i desetomjesečnom bebom.

Izvor: Top Portal

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.