Fondacija “Sveti Vukašin“ organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novca za operaciju oka dječaka iz Trebinja

Fondacija Eparhije zahumsko-hercegovačke i primorske „Sveti Vukašin“ organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novca za operaciju oka dječaka iz Trebinja.

„Povrijedio je oko kada je imao svega tri godine. Do sada je izdržao čak četiri operacije. Na to oko trenutno vidi 20%. Zbog očnog pritiska koji je naglo porastao mora ići hitno na operaciju u kliniku „Sveti Vid“ u Beogradu. Operacija košta 2.000 evra i zakazana je ZA 4 DANA – 24. maja. Njegovi vrijedni roditelji su kreditima sve dosadašnje troškove liječenja plaćali, želeći da mu pomognu kako bi se stanje poboljšalo. Pomozimo im ovaj put! Pozivamo sve dobre ljude da zajedno učestvujemo i skupimo potreban iznos za ovog osnovca. Ime djeteta ostavljamo u tajnosti, radi privatnosti i daljeg targetiranja. Uljepšajmo mu život, neka i on dobije svoju šansu! Djeca su naša radost i nada. Podržimo ih! Trebinjci naši dragi i svi Hercegovci, pokazali smo dobro srce dosta puta, hajdemo i sada! O daljem slijedu događaja ćemo vas obavještavati“, saopšteno je na fejzbuk stranici Fondacije „Sveti Vukašin“.  

Prilog možete uplatiti na račun Fondacije „Sveti Vukašin“ 5517002204081161(UniCredit bank) sa naznakom „za liječenje dječaka N.N.“ ili da ostavite kod crkvenjaka u Sabornom hramu sa istom svrhom napisanoj na koverti.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.