Nešić na N1 sam za sebe izjavio – gledate budućeg člana Predsjedništva

Gostujući u N1 u emisiji Dan živo, Nenad Nešić je, između ostalih, izgovorio i sledeće rečenice:

“Šta mene briga za Dodika. On je odlazeći član Predsjedništva BiH i šta me briga. iVlada na nivou BiH sa SDA i HDZ, a ne sa DNS-om. Jedina promjena je ovdje DNS. Ja nemam ništa protiv njega lično, već politički.”

Milorad Dodik, mislim da će biti kandidat za člana Predsjedništva, ja tu imam veće šanse i ja sam dolazeći član Predsjendištva BiH . Dolazim da branim RS i da BiH ide naprijed. Ja ću zagovarati legalitet, dogovor bez obzira da li BiH neko voli više ili manje. Očekujemo da DNS u oktobru bude vlast u RS. Dodik treba da ode u političku penziju”.

Istraživanja kažu da gospodin Dodik gubi izbore, to rade renomirane agencije za potrebe DNS-a. Imaćemo press gdje ćemo prezentovati ispitivanja i reći koja je to agencija radila. Vi gledate budućeg člana Predsjedništva BiH„.

“Ako se ne ostvare naši planirani rezultati na izborima , povlačim se iz politike„.

Kazao je da sa Mirkom Šarovićem, predsjednikom SDS-a. Nedavno su razgovarali u jednom ugostiteljskom objektu gdje su pričali o predstojećim izborima. Isto tako je kazao da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković ima ogromnu energiju koju je prepoznao i da može biti promjena za RS.

Izvor: N1

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.