Trivić: Dodik agent hrvatskih službi, uhvatila ga panika

– Histerija i bijes Milorada Dodika, agenta hrvatskih službi, pokazuju paniku u kojoj se ta individua nalazi. Panika je izazvana mojom kandidaturom za predsjednika Republike Srpske, kao i mojim ukazivanjem na njegove prevarantske pokušaje obmane naroda koji on više ne može, kao i do sada, lagati i žrtvovati za one kojima služi – saopštila je poslanica PDP Narodne skupštine Republike Srpske Jelena Trivić.

Ona je reagujući na Dodikovu objavu na tviiteru, gdje ju je nazvao „Marinikom Tepić Republike Srpske“, naglasila da je histerični, bijesni i prestravljeni Dodik zaboravio je da su upravo on i njegova kleptokratska bulumenta dovela penzionere, borce, radnike, mlade  i sve ostale građane gotovo do prosjačkog štapa.

– Marinika Tepić Republike Srpske nije izdržala ni jedan dan, izjavio je lider SNSD-a Milorad Dodik aludirajući na Jelenu Trivić i njene kritike iznesene povodom najavljene pomoći od po 100 КM za mlade, borce i penzionere.

„Histerija i bijes je njen odgovor na najavljenu pomoć mladima, borcima i penzionerima. Histerija i bijes je njen odgovor na stabilnu makroekonomsku situaciju, na stabilan budžet i institucije Republike Srpske“, napisao je Dodik na „Tviteru“.

Prema njegovim riječima, to je njen odgovor i na najveći broj zaposlenih, 120 kilometara auto-puteva i na izgrađene bolnice u svim regionalnim centrima.

 „O kakvoj ekonomskoj politici priča Dodik kojeg bih mogla poistovjetiti sa mnogim izdajnicima i slugama raznih okupatora koji su imali namjeru da unište srpski narod, ali to neću učiniti, jer sam ja, za razliku od njega, političarka, a ne agent opasnih djela“, navela je Jelena Trivić.

I za kraj, kaže ona, Dodik bi trebao da poradi malo na pismenosti.

„Što se ostalog tiče, poodavno je dešifrovan. Dodik je prošlost, retrogradna snaga koja odlazi. Narod, a i ja sa narodom, idemo ka vremenu bez njega, najvećeg uzurpatora i izdajnika, predatora vlastitog naroda. Pred nama je budućnost, a pred Dodikom odlazak u nečistu političku prošlost.“, zaključila je Jelena Trivić.

(BN) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.