Rezultat ankete – da li podržavate kandidaturu Mirka Šarovića?

Prije nekoliko dana na našem portalu smo pokrenuli anketu – Da li podržavate kandidaturu Mirka Šarovića?

Konačan rezultat ankete je: DA 6,76%, NE 89,89%, NEMAM STAV 3,35%.

LEUTAR:NET ima oko 67.000 pratilaca i smatramo da bi rezultat ove ankete trebalo uzeti u obzir kada se posmatra raspoloženje potencijalnih glasača na predstojećim izborima.

Raspoloženje glasača prema ponuđenim kandidatima je najbitniji faktor koji će uticati na izlaznost i ostvareni rezultat, a motiv kandidata za izlazak na izbore treba da bude pobjeda i ostvarenje predizbornh obećanja. Ankete i služe da bi se došlo do tih podataka, tj. da se provjeri trenutno raspoloženje glasačkog tijela.

Možda će neki reći da smo pristrasno i tendenciozno osmislili ovu anketu, ali naš jedini motiv je bio da se što objektivnije dođe do stanja koje oslikava raspoloženje glasača.

Vama ostavljamo da prokomentarišete anketni rezultat, a u nastavku možete vidjeti i neke od komentara pratilaca koji su učestvovali u anketi.

Leutar.net Rezultat ankete - da li podržavate kandidaturu Mirka Šarovića?
Leutar.net Rezultat ankete - da li podržavate kandidaturu Mirka Šarovića?

Leutar:Net

1 Komentar

  1. Pa naravno da ce omiljena Dodikova opozicija uzeti u obzir vasu anketu i to je Sarenom najbolja preporuka za kandidaturu kako se nista ne bi promjenilo. Jedina opozicija je Vukan kakav je takav je i MOZDA Jelena a ostali glume vlast i opoziciju vec prema potrebi

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.