Poruka i kondom na Jaguaru nasmijali Balkan

Mnogima od nas su garaže za parking u velikim gradovima noćna mora. Em što su parking mjesta vrlo uska, kako bi ih bilo što više, a samim tim da bi garaža zaradila više, em što postoji zaista gomila bezobzirnih ljudi. U kom smislu?

Pa, ako su parking mjesta već uska i svima nam je pakao da se uvučemo, a da ne ogrebemo nekoga pored sebe, valjda bi jedino pošteno bilo bar da ne zauzimamo svojim vozilom više od jednog mjesta?

Naime, ovaj Zagrepčanin se ne bi složio sa nama, te je s razlogom i osvanuo na Facebook stranici “Parkiram kao idiot”.

Kako je gospodin svojim Jaguarom zauzeo dva parking mjesta, a s njegove druge strane se vidi da ima dovoljno prostora, sigurno da je naljutio brojne vozače koji su željeli da se parkiraju pored njega. Jedan je zato preuzeo stvar u svoje ruke i ostavio mu vrlo jasnu poruku koja glasi:

Molim Vas da se ne množite dok se ne naučite parkirati. Sljedeći put ću Vam sve četiri gume probušiti. Hvala na Vašem polu-odgoju!

Leutar.net Poruka i kondom na Jaguaru nasmijali Balkan

Ljutita osoba nije se zaustavila na tome, nego je vozaču Jaguara ostavila i kondom, uz još jedno kratko uputstvo: “Parkirati između linija!”

Ova poruka podijelila je komentatore ove objave, te su neki dijelili bijes osobe koja je ostavila poruku, dok su neki bili na strani Jaguara.

“Ma tu se odmah buše gume, nema upozorenja” i “Ako znate da tamo ne možete normalno parkirati, onda ne idete tamo… pametnom dosta”, a sa druge strane mnogi korisnici su podržali ovo nepropisno parkiranje uz komentare poput: “Ta garaža je koma! Ne, da bi prošao s izudaranim vratima, nego ne bi mogao uopšte izaći iz vozila. Imam daleko manji auto, pa ne mogu u tu garažu!” i “Na žalost u nekim garažama zbog uskih parkirnih mjesta moraš izaći, ubaciti u ler i gurati auto. A ući naravno kroz gepek ali samo ako imaš auto a petoro vrata”.

A postoje i oni koji su cijelu situaciju okrenuli na šalu, pa se pitaju gdje se to treba parkirati kako bi dobili neki prezervativ gratis.

SrpskaCaffe

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.