Mijat Šarović fizički napao narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića

Predsjednik Udruženja „Sunce nam je zajedničko“ Mijat Šarović danas je, ispred gradske kapele, fizički napao narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića. Šarović je, kako kaže, izrevoltiran Vukanovićevim izjavama vezanim za izgradnju doma za potrebe djece sa smetnjama u razvoju i nije mogao da se suzdrži.

Narodni poslanik Nebojša Vukanović je, kaže, krenuo sa majkom na groblje kada se iza njega pojavio Mijat Šarović i uz psovke i teške riječi fizički nasrnuo na njega. Napad je prijavio trebinjskoj policiji.

-Jutros sam sa majkom krenuo do groblja i pošao u cvjećaru gradske kapele da  kupim cvijeće. Odjednom se pojavio Mijat Šarović koji me je uhvatio za revere i tu smo se pogurali. On je psovao i vikao, bio je jako nervozan i neraspoložen. Ja sam na to navikao, ali mi je jako neprijatno što mi je majka bila tu, kao i ljudi koji su prolazili. Bila je to jako ružna scena da se čovjek od 60 godina tako ponaša – priča Vukanović.

Vukanović kaže da je okidač za ovaj napad prilog koji je odbornica Liste za pravdu i red, Dajana Milišić snimila o kašnjenu izgradnje doma za djecu Udruženja „Sunce nam je zajedničko“. U prilogu je, objašnjava Vukanović, samo iznijela činjenice da objekat, namjenjen djeci sa poteškoćama u razvoju,  za koji je raznim donacijama i kreditima skupljeno skoro milion maraka, još nije završen.

Šarović kaže da je njegova reakcija očekivana s obzirom da, kako tvrdi, Vukanović već mjesecima iznosi neistine na njegov račun, a institucije ne raguju.

– Nikakva tuča nije bila, ovo je bila samo reakcija roditelja djeteta ometenog u razvoju, kojeg taj „patološki lažov“ i njegovi „saprati“ već mjesecima prozivaju i iznose neistine. Uvijek ću se odbraniti i uvijek će ovakva reakcija biti. Nikada u životu se nisam okoristio o djecu sa poteškoćama u razvoju, ako jesam nikada mi ništa ne trebalo. I njemu i njegovoj ekipi poručujem da se odmaknu od Udruženja „Sunce nam je zajedničko“, da se odmaknu od roditelja djece sa poteškoćama u razvoju i da se odmaknu od mene i moga djeteta u suprotom će moja rekacija uvijek biti ovakva. Nekada se čovjek ne može suzdržati. Vukanović godinama  priča i izmišlja šta hoće, niko ga ne sankcioniše i kako ja da reagujem? Istina je da sam mu oteo telefon, jer nisam želio da me snima- kaže Šarović.

Izvor: Jadran Trebinje

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.