Misterija u Zagrebu – Dijelovi aviona padali kod Save, stigle dojave i o dva padrobrana, na terenu Vojna policija

Iz zagrebačke policija još uvijek nema informacije o čemu se radi…

– Nešto iza 23 časa područje oko Jaruna zatesla je snažna eksplozija

– Područje je bilo prepuno dijelova aviona

– Kod parkirališta je krater prečnika tri metra

– Na terenu su sve službe, uključujući i Vojnu policiju

– Vatrogasci su dobili dojavu o dva padobrana

NOVO 2.33 -Na licu mjesta čak se mjerio i nivo radijacije, ali kako saznajemo, nije se utvrdilo nikakvo povećanje.

2.23 – Neslužbeno smo saznali da se na dijelovima aviona vidi crvena zvijezda i ruska ćirilica. Ta informacija nije potvrđena, ali o tome se naveliko govorilo dok je trajao uviđaj.

2.11 Policija je ogradila velikoo područje oko Jaruna, niko se ne smije približiti, a na terenu je i specijalna policija.

Leutar.net Misterija u Zagrebu - Dijelovi aviona padali kod Save, stigle dojave i o dva padrobrana, na terenu Vojna policija

1.47 Neslužbeno nam je potvrđeno da su dijelovi pronađeni oko studentskog doma definitivno od nekog aviona, ali još uvijek se ne zna što se tačno dogodilo.


1.35 Vatrogasci se polako povlače s mjesta incidenta, ali umjesto njih stižu pripadnici Vojne policije.

1.25 – Nakon dva sata policija je proširila mjesto uviđaja i na područje Doma Stjepan Radić. S druge strane, vatrogasci su u ulici Petrine s drveta skinuli veliki padobran, a saznajemo da je na tom području viđen i još jedan padobran.

Leutar.net Misterija u Zagrebu - Dijelovi aviona padali kod Save, stigle dojave i o dva padrobrana, na terenu Vojna policija

1.20 – Iz vojnih i civilnih agencija za vazduhoplovstvo rekli su nam da nisu ‘izgubili’ nikakav avion.

Oko 23 časa kod studentskog doma na Savi u Zagrebu odjeknula je snažna eksplozija koja je uznemirila stanare okolnih zgrada. Iz Ureda za hitne situacije odmah su krenuli na mjesto događaja, a prema prvim informacijama očevidaca i službenih osoba čini se da je riječ o nekoj vrsti letjelice. Takođe, vatrogasci su dobili dojavu o pronađenom padobranu na jednom drvetu.

Na licu mjesta su policija i vatrogasci koji su odmah ogradili područje oko velike rupe u asfaltu. Jarunska cesta i parkiralište prepuni su krhotina i asfalta, a ima i oštećenih automobila. Takođe, kod kratera su i dva pripadnika protiveksplozijskog odijela Specijalne policije.

Prema zasad nepotvrđenim izjavama očevidaca, ali i videu koji je dobio Jutarnji list, na mjestu na kojem je došlo do eksplozije vide se dijelovi aviona.

Izvor ii Foto: Jutarnji

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.