U opštini Jezero svečano pustili u rad bankomat (FOTO)

Rukovodstvo opštine Jezero u Republici Srpskoj, na samoj međuentiteskoj granici, danas je svečano pustilo u rad bankomat, prvi u ovoj opštini ikada.

Načelnik opštine Jezero Snežana Ružičić rekla u izjavi za Novinsku agenciju SRNA rekavši da će bankomat biti od velikog značaja za lokalno stanovništvo.

Ružičićeva je istakla da će sad stanovnici ove opštine imati priliku da „lakše i jednostavnije podižu svoj novac sa računa“.

Leutar.net U opštini Jezero svečano pustili u rad bankomat (FOTO)

Ona rekla da je cilj otvaranja bankomata u Jezeru to da se „olakša svakodnevni život stanovništva“ i smanje dodatni troškovi odlaska u susjedne opštine zbog podizanja novca sa banke.

– Ovo utiče na stvaranje uslova za razvoj turizma i olakšavanje turistima da dođu do svog novca i potroše ga na području opštine – kaže Ružičićeva u izjavi za SRNA-u.

Opština Jezero nalazi se u jugozapadnom dijelu Republike Srpske, BiH, na Plivskom jezeru. Sjedište opštine se nalazi u naseljenom mjestu Jezero.

Graniči se sa opštinama Šipovo, Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj i Jajce u FBiH. Jezero je podjednako udaljeno od ova tri grada (oko 11 km od sva tri grada).

Izvor: SRNA

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.