SNS danas odlučio: Vučić nosilac svih lista. Danica Grujičić prva na republičkoj, Šapić predvodi beogradsku

Aleksandar Vučić biće nosilac svih lista Srpske napredne stranke na izborima u aprilu, saopštila je Ana Brnabić posle današnje sednice Predsedništva SNS-a i zasedanja Glavnog odbora ove stranke.

Brnabić je rekla da je jednoglasno odlučeno da SNS na parlamentarne izbore izađe sa listom „Aleksandar Vučić – zajedno možemo sve“, kao i da će prva na listi biti dr Danica Grujučić.

„Vučić je nosilac svih lista, ovo je moto pod kojim izlazimo na izbore, ovo je poruka iza koje svi zajedno stojimo, jer sve ono što smo uradili u Srbiji, uradili smo zajedno sa narodom, možemo da se ponosimo rezultatima i pokazali smo da zajedno zaista možemo da uradimo sve, da Srbija može da postane pobednička zemlja“, ocenila je predsednica Vlade Ana Brnabić, a prenosi N1.

Ana Brnabić je rekla da je Danica Grujičić osoba koju zna cela Srbija i koja je „najveći stručnjak zemlji, i jedan od najvećih stručnjaka u Evropi i svetu“.

Ona je dodala da će na prvom mestu na listi za grad Beograd biti Aleksandar Šapić.

“(Ona je) osoba koja je spasila desetine hiljada života, i koja može da pokaže sve one vrednosti za koje se zajedno borimo”, poručila je ana Brnabić.

Premijerka je dodala i da je ponosna na veliki broj javnih ličnosti na listi SNS-a.

“Ljude kao Dana Grujičič, pod broj dva Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, čovek koji je doprineo da Beogradski univerzitet bude među 300 najboljih u 2016. godini na Šangajskoj listi, kao treća Jelena Begović, žena koja je najveći stručnjk u oblasti genetike, molekularne biologije, koja je u pandemiji pomogla da otvorimo dve najsavremenije laboratorije ‘Vatreno oko’ u Beogradu i Nišu, omogućila da možemo da testirammo najveći broj ljudi”, rekla je Ana Brnabić, dodajući da je “kao član SNS jako ponosna na izbornu listu” i da “nijedna druga lista neće biti ni blizu “.

Vučić je jutros, uoči zasedanja Predsedništva i GO SNS poručio da u stranci neće biti čistke, već velikih promena.

“Ne volim tu reč. Što se tiče čistke to je karakteristično za neke druge stranke, oni izbacuju ljude koji se sa predsednicima stranaka ne saglase. Videli ste kod nas, na referendumu je pola stranke vodilo kampanju protiv i nikome dlaka sa glave nije falila”, rekao je Vučić za TV Pink.

Izvor: Nedeljnik

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.