Vučić: Sada moram da budem bolji otac

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se večeras na novu situaciju u porodici nastalu nakon smrti njegove bivše supruge i majke njihove djece Danila i Milice, riječima da sada mora da bude bolji otac.

Vučić je, u emisiji „Ćirilica“ na TV Hepi, kazao da ne misli da je nekome u Srbiji važno kakva je atmosfera sada kod njega, ali da je svakako tragedija da je jedna mlada osoba od 55 godina preminula.

Podijelio je u večerašnjem razgovoru brigu za djecu, jer kako je rekao Milici i Danilu sada je veoma teško.

Danilo je, kaže, bio više vezan za majku, Milica se, dodaje, vratila na studije, gdje je sama, pa ima malo veću brigu za nju, i teže je podnijela smrt majke nego što je očekivao.

Smrt majke, dodao je, uvijek nešto što čovjek teško podnese, u kojoj god godini života ona umrla.

„Ali pregrmeće oni to, a ja moram da budem bolji otac, jer je majka uglavnom vodila računa o njima. Sad je moja obaveza da o tome brinem svaki dan. I o onim stvarima o kojima nisam brinuo, u čemu će ko da ode na posao, da pomognem oko knjiga koje treba da se nabave, kada treba da idu da kupe nešto, da pitam da li su jeli ili ne“, objasnio je on.

Što se Vukana, najmlađeg sina tiče, kaže da je kao čigra.

Izrazio je žaljenje što, uprkos činjenici da je skratio posjetu Kini, nije stigao da pomen preminuloj bivšoj supruzi.

Odbio je da govori o ružnim komentarima i svemu što je pisano poslije njene smrti i zahvalio svima koji su izrazili saučešće.

„Što se tiče ovih nemam ni želje, ni snage, ni potrebu da bilo šta komentarišem. Sve su govorili o sebi. Bolje je ništa na to ne dodati“, kazao je on.

Vučić je rekao da mu je Ksenija bila prijatelj za cijeli život, s kojom je razgovarao i pred dolazak na televizije.

Izvor: Tanjug

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.