Savo Manojlović sa Grigorijem i Bodirogom pred protest ispred Predsedništva

Savo Manojlović, lider inicijative Kreni – promeni, pred večerašnji protest ispred Predsedništva sastao se sa vladikom Grigorijem i čuvenim košarkašem Dejanom Bodirogom.

On je fotografiju tog susreta objavio na svom Tviter profilu.

„Borbu možemo dobiti ako je budemo vodili prepuni dobrote u srcu, mudrosti u glavi i strpljenja u naravi. Pred današnji protest ja sam ove vrednosti video u dobrom i časnim ljudima vladici Grigoriju i Dejanu Bodirogi. Vidimo se danas u 19h ispred Predsedništva“, napisao je Manojlović.

Inače, večeras ispred Predsedništva Srbije u 19 sati počinje protest koji organizuje inicijativa Kreni – promeni.

Manojlović je juče u izjavi za Nova.rs pozvao sve ekološke organizacije i građane da im se pridruže. On je naveo da insistiraju da se ispuni poslednji uslov koji je vezan za zabranu istraživanja i eksploataciju litijuma i bora.

„Potpuno je apsurdno da zabranimo Rio Tinto, a da to isto rade druge kompanije. Time povređujemo pravo na jednakost, šta nama garantuje da neće doći neka druga kompanija koja će isto to uraditi“, podvukao je Manojlović za Nova.rs.

On je rekao da je Vlada Srbije sve ovo prihvatila usvajenjem zahteva, ali da sada ostaje još da usvoji moratorijum da bi cela priča bila završena.

„Hajde da uradimo ovaj poslednji korak pre izbora i da konačno završimo priču oko istraživanja. Još jednom ponavljam sutra ćemo se skupiti ispred Andrićevog venca i krenuti u šetnju, ali tu lokaciju ćete videti sutra“, istakao je Manojlović.

Izvor: Nova.rs

1 Komentar

  1. Ovaj naš po sreći bivši Vladika , stalno je na prostoru RS Srbija , ide li n ikad do Njemačke gdje mu je posao da stoluje ili se ovamo politički angažovao a i usput kontroliše svoje investicije koliko mu prihoduju , ima li iko da mu kaže skini mantiju raspopi se pa onda ovo radi.

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.