Trivić: „Dodik je agent hrvatskih interesa i njihov vjerni sluga“

Trivićeva smatra da on možda jeste prijatelj Milorada Dodika, jer je Dodik agent hrvatskih interesa i njihov vjerni sluga.

„Sramna je i skandalozna izjava Zorana Milanovića, predsjednika Hrvatske da je Republika Srpska trebala biti vojno uništena. Još sramniji je dio izjave u kojem se obrušio na Dan Republike, aludirajući da je to dan zbog kojeg su počeli ratni sukobi“, izjavila je Jelena Trivić poslanik PDP-a u NSRS na svom fejzbuk profilu.

Ovo dolazi, kaže ona, u vremenu kada nam se od strane vladajuće strukture servira priča i stvara utisak putem medija po kontrolom režima da je Milanović prijatelj Republike Srpske.

Trivićeva smatra da on možda jeste prijatelj Milorada Dodika, jer je Dodik agent hrvatskih interesa i njihov vjerni sluga.

„Brojni su primjeri koji to dokazuju, od zalaganja za treći entitet, preko slučaja Pelješkog mosta, predaje jasenovačke građe, nekonstitutivnosti Srba u kantonima sa hrvatskom većinom i mnogo toga drugog“, ističe ona i dodaje:

„Dodik, ponoviću to, nikada nije radio za srpske nacionalne interese. Radio je za strance kada je prvi put dolazio na vlast i uz njihovu direktnu podršku to uspio. On je taj koji je pravio spiskove za sankcionisanje svojih političkih oponenata, kojima su tada uskraćivana osnovna ljudska prava, pravo na rad, oduzimana lična dokumenta.“

Nakon toga, kaže Trivić, Dodik mijenja ploču i počinje da jaše na priči o secesionizmu glumeći velikog čuvara Srpske.

„Lažno srbujući, dok ti isti Srbi masovno odlaze iz Republike Srpske, Dodik sve vrijeme radi isključivo u službi hrvatskih interesa. Danas kada zbog loše i izolacionističke politike SNSD-a, Srpska ima sve manje prijatelja u svijetu, a među njima nam u tom nabrajanju navode Zorana Milanovića, jasno je da nam pored takvih prijatelja, neprijatelji i ne trebaju“, naglasila je Trivićeva.

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.