“Poštujem odluku suda i odlazim iz Australije. Nije mi bilo komotno da budem u fokusu ovih nedelja. Sada svi zajedno možemo da se fokusiramo na tenis…”

Novak Đoković je posle odluke suda koja nije bila u njegovu korist u kratkoj izjavi potbrdio da neće učestvovati na ovogodišnjem Asutralijen openu i da se sprema da napusti Australiju.

“Želeo bih da dam kratku izjavu kako bih se osvrnuo na ishode današnjeg ročišta u sudu. Trebaće mi malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga”, naveo je Đoković.

Đoković je naveo da je izuzetno razočaran presudom, što znači da ne može da ostane u Australiji i učestvuje na Australijan openu.

“Poštujem odluku suda i sarađivaću sa relevnatnim institucijama u vezi sa mojim odlaskom iz zemlje.

Ne osećam se komotno u situaciji u kojoj je fokus prethodnih nedelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i trunrir koje volim.

Želim svim igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru.

Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, svom timu, navijačima i zemljacima Srbima na neprekidnoj podršci. Svi vi ste bili veliki izvor snage za mene”, naveo je Đoković.

Izvor: Nedeljnik

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.