LOCIRAN TELEFON MATEJA PERIŠA: U toku je potraga

– Signal mobilnog telefona Mateja Periša (27), koji je nestao u Beogradu, poslednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog ostrva, na ušću Save u Dunav.

Veruje se da je telefon bio u Matejevom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a poslednji signal je uhvaćen oko kilometar i po nizvodno, gde je verovatno njegovo telo.

Potraga za telom je, međutim, otežana jer voda na tom mestu nije toliko duboka, ali su rečne struje veoma snažne.

Kako je rekao izvor iz istrage, policija je preuzela podatke sa svih baznih stanica u ovom delu Beograda, nakon što je Matej Periš u noći između 30. i 31. decembra bez ikakvog razloga, sav u panici, istrčao iz kluba „Gotik“ u Beton hali i nestao bez traga.

„Na osnovu snimaka nadzornih kamera u okolini Beton hale, ali i praćenjem njegovog telefona, može se sa velikom preciznošću utvrditi putanja njegovog kretanja od momenta kada je istrčao iz kluba Gotik, oko 1.40 posle ponoći. On je zatim preko Karađorđeve ulice otrčao uzvodno do restorana Savanova kod Beograda na vodi i tu se na jednom snimku vidi kako silazi do Save, ali se ne vidi i trenutak kad je ušao u vodu“, kazao je izvor i dodao:

„Bazne stanice su registrovale signal njegovog telefona na tom mestu, a potom je signal lociran nizvodno kod Velikog ratnog ostrva, gde se izgubio. Pretpostavlja se da je Matej sve vreme imao telefon u džepu dok ga je Sava nosila i da je negde kod ostrva, na ušću Save u Dunav, u vodi ostalo njegovo telo“, rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, rečna policija i ronioci pretraživali su Savu od Beograda na vodi do ušća, ali bez rezultata.

(Novosti) 

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.