„Dodik je u službi SAD, a krajnji cilj je ukidanja Srpske“

– Za nas u Republici Srpskoj znakovito je reagovanje Dodika, njegovih medija i podanika na sankcije, koje jasno potvrđuje ono što u javnost iznosimo više od godinu dana: „da je on i dalje u službi Amerikanaca sa osnovnim zadatkom da proizvodi tenzije i povlači poteze koji bi im poslužili kao argumentacija za ukidanje Republike Srpske kao remetilačkog faktora“, ističe Savez penzionera i potomaka Banjaluka.

Gromoglasno najavljivane sankcije američke administracije prvenstveno Dodiku kako su tvrdili, zbog narušavanja ustavnog poretka u BiH, pojačane i proširene na korupciju i zloupotrebe pojedinaca na političkim i pravosudnim funkcijama, konačno su obnarodovane, navodi Savez penzionera i potomaka Banjaluka. 

– Ameri su time, po ko zna koji put, pokazali da nas u BiH i na cijelom prostoru takozvanog Zapadnog Balkana , tretiraju kao umno zaostale i bića nižeg reda, za šta su im nažalost, vodeći politički predstavnici u protekle tri decenije, svojim djelovanjem davali argumente. Bilo je, svakom građaninu ove nesrećne zemlje koji misli svojom glavom, degutantno slušati obrazlaganje američkog ambasadora, tobožnje sankcije, koji je pobrojao samo djelić njihovog kriminalnog djelovanja, ističe Savez penzionera i potomaka Banjaluka.

Reagovanja iz Sarajeva, kako političara tako i javnosti, navodi ova stranka, nedvosmisleno pokazuje veliko razočarenje, ali koje je lijepo upakovano, da se slučajno ne zamjere svome velikom pokrovitelju i navodnom prijatelju.

– Za nas u Republici Srpskoj znakovito je reagovanje Dodika, njegovih medija i podanika, koje jasno potvrđuje ono što u javnost iznosimo više od godinu dana: „da je on i dalje u njihovoj službi sa osnovnim zadatkom da proizvodi tenzije i povlači poteze koji bi im poslužili kao argumentacija za ukidanje Republike Srpske kao remetilačkog faktora“.

Na izrečene sankcije, koje se ne razlikuju mnogo od prethodnih i koje praktično ne znače ništa, ističe Savez penzionera i potomaka Banjaluka,  očekivano Dodik se junači i po već davno dogovorenoj matrici, predstavlja velikim Srbinom, hrabrim i nepokolebljivim borcem za interese Republike Srpske.

– E pa, dragi Srbi, ako i ovu podvalu progutate, onda zaista Ameri su u pravu što o nama misle to što misle, istakao je Savez penzionera i potomaka Banjaluka. 

Na kraju, želimo svim građanima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine dobro zdravlje i zdrav razum u Novoj 2022.godini, u kojoj su izbori, da se opredijele hoćemo li i dalje biti veliki Srbi, Bošnjaci i Hrvati i živjeti na ivici bijede, ili ćemo u prvi plan staviti ekonomiju i bolji život koji nam garantuju prirodni i ljudski resursi, poručili su iz Saveza penzionera i potomaka Banjaluka.

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.