Đokovićev otac: Isusa su razapinjali i svašta radili, isto pokušavaju s Novakom

„Oni gaze Novaka, samim tim gaze Srbiju i srpski narod. Novak je Srbija, Srbija je Novak. Prvi čovjek te daleke zemlje Australije Scott Morrison čije ime sve govori na srpskom se drznuo da proteruje Novaka, a nije ni ušao u njihovu zemlju“, kazao je danas na obraćanju medijima otac Novaka Đokovića, Srđan.

Majka slavnog tenisera je kazala da je za nju ovo jedno jako teško iskustvo.

Za mene je ovo jako teško da prolazim kroz sve ovo jer nije ničim zaslužio da ga tako tretiraju. Ovakav tretman nije niko zaslužio, očigledno je politički stav da on ne može da uđe u Asutraliju. Tretman bez presedana je da ga drže ovako. Nadam se da će svijet shvatiti o čemu se ovdje radi, da je riječ o političkom stavu. Po meni je on žrtveno jagnje. On je ipak za mene pobjednik, revolucionar. Nadam se da će ostati psihički zdrav i da mu neće skresati krila, a mi ćemo mu dati podršku i energiju molitvama da ostane jak i ostane svoj“, poručila je potresena majka.

Njegov otac, Srđan, istakao je da “oni gaze Novaka, samim tim gaze i Srbiju”.

Ja bih da kažem nešto o ovom užasu koji se dogodio u protekla 24 sata. Oni drže u zarobljeništvu našeg Novaka, naš ponos. Oni gaze Novaka, samim tim gaze Srbiju i srpski narod. Novak je Srbija, Srbija je Novak. Prvi čovjek te daleke zemlje Australije Scott Morrison čije ime sve govori na srpskom se drznuo da proteruje Novaka, a nije ni ušao u njihovu zemlju. Htjeli su da ga podcjene i bace na koljena, a ne samo njega nego i Srbiju“.

“On je naš ponos, naš Srbin. Ponosim se našim Novakom, našim svjetlom na kraju tunela. To nam neće ugasiti ta politička oligarhija, ovo je politička borba i nema veze sa nikakvim sportom”.

“Novak pokazuje svojim djelima da je dio slobodarskog svijeta. Isusa su razapinjali na krst i svašta mu radili i on je izdržao. I Novaka pokušavaju na isti način, da ga bace na koljena, da mu rade sve i svašta”, kazao je otac Novaka Đokovića.

Izvor: N1BiH

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.