Dodik i saradnici slave sankcije (FOTO)

Danas su Sjedinjene Američke Države proširile sankcije Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a uvele Alternativnoj televiziji u Banjaluci.

Nakon nekoliko reakcija na ovu odluku iz Republike Srpske, Milorad Dodik, lider SNSD-a, nekoliko njegovih saradnika, članova ove stranke su objavili fotografiju iz kafane na kojoj, prema svemu sudeći slave američke sankcije.

Leutar.net Dodik i saradnici slave sankcije (FOTO)

Naime, Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Radovan Kovačević, Dodikov savjetnik, Vlado Đajić, direktor UKC-a RS, Nikola Špirić, predsjedavajući Doma naroda Parlamenta BiH, Zoran Tegeltija, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, Snežana Novaković Bursać, predsjednica kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH, nazdravljali su uz osmijehe na licu, dok je iza njih bio Dodikov harmonikaš koji ga je vjerno pratio i u Predsjedništvu BiH kada je imao “muzičku predstavu”.

Leutar.net Dodik i saradnici slave sankcije (FOTO)

“Zdravica u čast jedinstva i odlučnosti da se odbrane pravo, pravda i Republika”, napisala je Novaković Bursać na Twitteru očito aludirajući na to da je ovo odgovor SNSD-a današnjim sankcijama.

N1

1 Komentar

  1. Kada su se ovako lijepo sastali šteta bi bila da malo ne crtaju imaju distributera za stolom i konzumenata barem pet pa nek onda nacratju malo po stolu to im i priliči

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.