Matej Periš snimljen kako trči ulicama, zaustavlja taksi

– Splićanin Matej Periš koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu snimljen je nadzornim kamerama kako trči ulicama okolo, zaustavlja taksi, a potom pliva u Savi, prenose beogradski mediji.

Beogradski mediji su četiri dana od kako traje potraga na svojim portalima objavili ove snimke, mada za sada nema zvanične potvrde da je mladić koji se vidi zaista Matej Periš.

Ove scene su zabilježile kamere, a objavljene su na portalu „Alo“, koji je došao ekskluzivnih snimaka sa ulica i šetališta.

Leutar.net Matej Periš snimljen kako trči ulicama, zaustavlja taksi

Na snimku se vidi mladić, koji po opisu odgovara nestalom Mateju Perišu, kako trči po šetalištu iz pravca Beton hale prema Savskoj promenadi, a potom i okolnim ulicama.

U jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi, ali ga vozač ne prima u vozilo.

Na posljednjem snimku vidi se lice koje pliva rijekom Savom uz obalu pored Beton hale.

„Nova TV“ je objavila da pojedini mještani Rume tvrde da su u tom gradu vidjeli čovjeka koji bi mogao biti nestali Periš o čemu su dali iskaz policiji.

Leutar.net Matej Periš snimljen kako trči ulicama, zaustavlja taksi

„U prvim časovima Nove godine, u 3.30 časova u centru Rume sreli smo mladića izrazito plavih očiju i kose. Na glavi je imao kapicu i nosio je jaknu koja mu je bila poprilično velika. U prvi mah smo pomislili da je skitnica. Obratio nam se, a govorio je splitskim naglaskom“, priča jedan svjedok.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije intenzivno tragaju za Perišom /27/ čiji je nestanak u petak, 31. decembra, prijavio njegov drug.

Periš je u petak uveče bio u klubu „Gotik“ sa svojim prijateljima, ali mu se u jednom trenutku gubi trag.

Njagov otac Nenad Periš juče je stigao u Beograd kako bi pokušao da pronađe sina. On se sa sinom posljednji put čuo 30. decembra oko 17.00 časova i kaže da ništa mu nije djelovalo neobično.

Matej Periš je diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista. Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i plave oči. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike sa bijelim đonom.

(Srna Foto: Kurir)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.