Napustila posao zbog 34 godine starijeg zaručnika: Kaže da sam previše lijepa da radim

Za Amerikanku Alyssu Gutierrez svaki dan je rođendan. Na svojim društvenim mrežama često dijeli sadržaje sa 34 godine starijim zaručnikom koji je obasipa poklonima, a zbog njega je napustila I posao jer joj je rekao kako je „suviše lijepa da bi radila“.

Alyssa se na svojim profilima često hvali poklonima koje dobija od svog 57-godišnjeg zaručnika Petera. No, koliko god ona uživa u luksuznom životu, njenim pratiteljima ovaj spoj izgleda apsurdno.

U vezi su tri godine, a Alyssa je svega par mjeseci starija od njegove kćerke.

„Peter se rastao od žene nakon 15 godina braka. Imaju dvoje djece, a s njegovom kćerkom sam jako dobra prijateljica“, tvrdi Alyssa.

Ovu 23-godišnjakinju vremenom su sve više privlačili odrasli muškarci.

„Od 18. godine sam bila u vezama sa muškarcima od 20 do 40 godina. Sa svojim vršnjacima sam imala problema. Samo su igrali igrice i nisu htjeli da se vežu“, objasnila je Amerikanka koja je sada našla svoju sreću.

Leutar.net Napustila posao zbog 34 godine starijeg zaručnika: Kaže da sam previše lijepa da radim

Nakon što ju je zaručio, Peter je Alyssi predložio da ostavi posao frizerke.

„Rekao mi je da dam otkaz jer sam previše lijepa da bih radila“, priznala je.

Iako je rekla kako planira pokrenuti neki privatni posao, Alyssi odgovara lagodan život, a sa zaručnikom često i putuje.

Pratitelji na društvenim mrežama baš i ne odobravaju njenu vezu, a sa osudama se svakodnevno suočava i uživo. Ipak, ona svakom objašnjava da je Peter tretira kao „kraljicu“ dok su je ostali tretirali kao „običnu djevojku“.

Ispod objava 23-godišnjakinja svakodnevno dobija komentare kako joj je „sladak djed“, da to između njih nije ljubav, već stvar materijalizma, ali i da je njihova veza apsurdna i skroz neprihvatljiva.

Iako je u početku od roditelja skrivala svoju vezu, sada je oni podržavaju.

„Izgubila sam i neke prijatelje koji me nisu podržavali, no šta je tu je“, zaključila je Alyssa.

Izvor: Klix.ba

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.