Nedim Sladić optužen za nedostatak snijega za Božić

Građani BiH koji slave Božić optužili su Nedima Sladića zbog nedostatka snijega za ovaj praznik.

Kako ljudi u našoj zemlji vjeruju da gospodin Sladić upravlja vremenskim prilikama tako i ne čude ove optužbe na njegov račun. Ipak, i pored svih optužbi prema svemu sudeći ove godine bijeli Božić će u našoj zemlji je izostao.

“Božić je najvažniji naš praznik i naravno da ćemo ga uvijek s radošću dočekati, ali ipak volimo i kada pada snijeg jer je ugođaj potpun. Ove godine snijega nije bilo i mi krivima isključivo Nedima Sladića zbog toga. Svi znamo da on upravlja vremenskim prilikama u BiH i da je ovo namjerno uradio. Samo ne znam šta smo mu skrivili pa da nam ovako vraća. Nadamo se da ćemo izgladiti sve nesporazume i da će nam sljedeće godine ipak padati snijeg za Božić”, rekao je Antiša Grudva, Ljubitelj snijega iz Širokog Brijega.

Na adresu najpopularnijeg Bh. meteorologa stiglo je i nekoliko prijetnji tužbom zbog cijele situacije oko snijega u našoj zemlji. Gospodin Sladić oglasio se putem svog Facebook profila.

“Stvarno ne znam. Prije nekoliko sedmica pada snijeg sve zamete oni mene krive. Evo sad nema snijega ni jedna jedina pahulja opet ja kriv. Ovim našim se ljudima ne može nikako ugoditi. Ponavljam po ko zna koji put da ja ne određujem kakvo će vrijeme biti, ja ga samo najavljujem da ne bi pokisli ili da vas sunčanica ne udari dok idete na posao ili na kafu”, napisao je Nedim Sladić na svom Facebook profilu.

Preuzeto sa portala satro.info; Tekst je satiričnog karaktera

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.