Jelena Trivić i zvanično kandidat PDP-a na predstojećim izborima

Predsjedništvo PDP odlučilo je danas da potpredsjednica te stranke i narodna poslanica Jelena Trivić bude kandidata te partije za jednu od inokosnih funkcija na narednim izborima.

Potvrdio je to predsjednik PDP, Branislav Borenović nakon današnje sjednice Predsjedništva te stranke, ali nije precizirao da li će biti kandidat za predsjednicu Srpske ili srpskog člana Predsjedništva BiH.

– Jelena Trivić je posvećena, ozbiljna i veoma odgovorna osoba. Jelena je poštena i časna osoba koja voli Republiku Srpsku. U utvrđivanju ovako važne kandidature učestvovali su svi u PDP, ali i građani – rekao je Borenović.

On je istakao da ih čeka mnogo odgovornih izazova u narednom periodu, ali da su spremni na to.

– Siguran sam da ćemo odnijeti veliku pobjedu za uspješnu Republiku Srpsku – poručio je Borenović i pozvao građane da im pruže podršku. On se zahvalio gradonačelniku Banjaluke i članu Predsjedništva PDP, Drašku Stanovukoviću jer je pokazao političku zrelost.

Stanivuković je istakao da on i Trivićeva godinama dijele sabornost i zajedništvo, te podsjetio na svoju pobjedu u Banjaluci i podršku koju je imao tom prilikom od PDP koja ga je predložila na tu funkciju.

– Jelena ima našu podršku, odluka je bila jednoglasna. Donijeli smo važnu i tešku odluku. Važna jer smo među nama izabrali najboljeg, ali tešku jer borba tek počinje. Ali izazovi će biti mnogo lakši ako smo zajedno – istakao je Stanivuković. On je poručio da vjeruje u pobjedu Trivićeve.

Trivićeva se zahvalila svojim kolegama na ukazanom povjerenju. Istakla je da je to velika obaveza i odgovornost čega je svjesna.

”Korupcija i kriminal su omogućili jednom broju ljudi da se enormno obogate, a druge odveli u siromaštvo. Protiv toga ću se boriti.” – istakla je Trivićeva.

– Moja kampanja neće biti negativna već vedra i vesela. Neću igrati prljavo, već ću igrati poštenu utakmicu i tako ću da pobijedim. Pozivam sve ljude koji vole Republiku Srpsku da nam se pridruže – poručila je Trivićeva.

Borenović je potvrdio da je obavijestio sve predstavnike opozicije o odluci da Trivićeva bude kandidat za jednu od dvije inokosne funkcije.

Izvor: Srpska info

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.