„Majka je imala ozbiljne probleme i veliki pritisak“

„Nismo verovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je volela život, bila vernik. Imala je ozbiljne privatne probleme i prevelik pritisak“.

Ovo su reči Ljiljane Simić iz Niša, ćerke Jovane Marjanović koja je juče, posle petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine. Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tela pronađeni boca alkoholnog pića i lekovi.

Međutim, Jovanina ćerka otkrila je za „Blic“ da cela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

– Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko – rekla nam je Ljiljana Simić.

Kaže da nije dobila nijednu informaciju da su sigurnosne kamere snimile njenu majku kada je napustila stan i otišla i zahvalna je svim dobrovoljcima koji su pomogli u potrazi.

(Blic)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.