Nešić: “Žao mi je što je Šarović povjerenik na mjestu predsjednika Vukanovićevog SDS-a”

Nažalost članova SDS, te političke institucije koja je stvarala Republiku Srpsku, danas je stigla potvrda da je gospodin Mirko Šarović povjerenik Nebojše Vukanovića za mjesto predsjednika, kazao je predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

“Ja sam to osjećao i znao. Poštujući najveći broj ljudi koji su članovi i glasači SDS, sa DNS ponudio sam koncept jedinstva, saradnje, timskog rada, podjele odgovornosti i rezultata iznad svega. Nažalost, Nebojša Vukanović ima druge planove. On želi da jednog Dodika zamjeni drugim – sobom. Zato i svađa, laže, djeli, ruši i juri lajkove umjesto glasova”, istaknuo je Nešić.

Kako se nisu plašili Dodika, dodao je, neće se plašiti ni onog što ga “na prstima oponaša”.

“Članovima SDS i PDP, iskrenim opozicionarima koji znaju da ih Nebojša Vukanović vodi još jednom u nizu poraza u 20 godina imam jasnu poruku – vrata DNS nisu zatvorena. Ono što smo definisali kao put ka pobjedi ostaje. Za početak morate donijeti ljudsku i političku odluku da sa porazima raskrstite. SDS za početak da povrati svog predsjednika. Pa makar to bio i Mirko Šarović. Da posluša glas svojih članova i saradnika a ne da mu stranku vodi nestranačka ličnost, svađalica i klevetnik Nebojša Vukanović”, naveo je Nešić.

Izvor: N1 BiH

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.