Bojan Milićević: Opozicija može od ove pobjede SNSD-a napraviti Pirovu pobjedu

Sramotna izlaznost u Prijedoru (jedva preko 30%?!) govori više od hiljadu riječi, nakon koje bi mnogi trebalo da stave prst na čelo! Narod i opoziciono nastrojeni ljudi, očito ne žele DNS!

Piše: Bojan Milićević

Iako su svi bezrezervno podržali čovjeka i DNS kandidata (što je korektno); iako je čovjek očito pristojan; iako je Prijedor „bastion popularnosti DNS-a“ ni to nije bilo dovoljno da pobijedi, jer je „teg“ Nenada Nešića i ugled DNS-a koji je nosio na plećima preveliki!

Sad kada su izbori prošli, mogu da napišem šta mislim bez da mi se nakače razni kako nekakvo „jedinstvo razbijam“ (mada svoje riječi nikad nisam smatrao bitnim, uvijek se nađe neko da mi drži moralne pridike. A ako se jedinstvo s Nešićem ne prekine, odosmo svi u propast).

Da se ne lažemo, jasno je svima da ko je u toj stranci, mora da sluša i polaže račune Nešiću, na kraju krajeva, a jasno je šta narod misli o njemu. Zato je čovjek i izgubio.

Imam potpuno pravo da napišem da ni ja lično nikada ne bih glasao za kandidata DNS-a, pa taman da je u pitanju ne znam ko. Pogotovo ne dok je na čelu stranke Nenad Nešić.

Opozicija, ako joj ovo nije bilo dovoljno da vidi kakav ugled uživa DNS i Nenad Nešić, onda ne znam kada će shvatiti…

Svako ko iz DNS-a želi da nastupa opoziciono ima gdje, neka lijepo napusti tog Dodikovog „trojanskog konja“, koji upravo reče da mu je „predsjednik Nešić čestitao pobjedu“. E kako lijepo!

Ako bude mudrosti i ako se razni dilovi i interesi stave po strani, opozicija će od ove pobjede SNSD-a napraviti Pirovu pobjedu, jer će je iskoristiti (nikad nije kasno!) da raskinu sve odnose s Nešićem. Koliko ujutru! Naravno, i bez ovoga nije trebalo, po mom skromnom mišljenju, imati kontakte s njim, ali eto i njima što računaju „da Nešić više donosi nego odnosi“ je narod lupio šamarčinu!

I neka je, kada bolje razmislim! Valjda sada mnogima bude jasnije.

Nije ovo nikakva pobjeda SNSD-a, jer je izlaznost toliko sramotna da ne daje bilo kakav legitimitet i prostor za likovanje.

Narod je u Prijedoru pokazao da su Srpskoj potrebni novi ljudi i da narod mnogima ne vjeruje!

Leutar.net

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.