Stanivuković stao u Begićevu odbranu

Povodom današnje objave Ivana Begića u kojoj je progovorio o, kako kaže, višemjesečnim pritiscima i prijet nj ama vezanim za privatni po nro snimak koji je danas i objavljen, oglasio se Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i prijatelj i bliski saradnik Ivana Begića. Njegov status objavljen na njegovoj FB stranici prenosimo u cjelosti.

Nadam se da su danas bar malo srećni oni koji su pompezno najavljivali video koji ima za cilj da politički našteti meni, a nije važno kome će pojedinačno un išt iti život. Politika treba da poboljšava naše živote, a ne da ih uni št ava.

Međutim, današnji potez, kao i mnogi prethodni, ove aktuelne vlasti svjedoče suprotno. Kroz politiku te povežu sa kri minal om u kome nisi učestvovao, povežu sa nakro-kart elima sa kojima nemaš veze i stave u videe u kojima nikada nisi bio. Međutim, tema ove objave nisam ja, nego moj prijatelj i saborac Ivan, koji će uprkos lin ču kome žele da ga izlože, uvijek to ostati.

On je jedan od najpožrtvovanijih ljudi koje sam upoznao u politici i čovjek koji je dao veliki doprinos našoj borbi.

On je iskren prijatelj i dobar čovjek, kojeg je neko zbog njegove nemar nosti izložio li n ču, iako privatni život i lični izbor ne može da obezvrijedi nečiju želju da mijenja truo sistem u kome živimo. Isto tako moramo znati da kada se čovjek bavi javnim životom, mora biti svjestan odgovornosti koju taj posao nosi.

Psihijatar koji je danas razgovarao sa Ivanom mi je rekao da je ovo z lo čin prema jednom čovjeku. Tužno je da je politika spala na to da se u nedostatku političkih argumenata koristi ovaj način i vjerujem da će u našem društvu ovo biti posljednji ovakav slučaj, pogotovo ako znamo da je jedna mlada djevojka zbog nas lija na internetu juče sebi odu ze la život.

Naučimo nešto iz ovog blata i budimo ljubazni jedni prema drugima, jer nikada ne znamo s čim se ko suočava i bori.

Izvor: Moja Hercegovina

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.