BEGIĆ U BOLNICI: Zbog videa, ucjena i pritisaka odbornik završio na psihijatriji i podnio ostavku!

Odbornik, Ivan Begić, objavio je danas da se zbog ucjena, pritisaka i privatnih videa povlači iz politike i Skupštine grada Banjaluka.

“Nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji, danas je pušten moj privatni snimak koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama. Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva”, napisao je Begić na društvenim mrežama.

Napisao je da je pomenuto snimak došao i do njegovoh roditelja koji su potrešeni.

“Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje. Oštro demantujem da je video povezan sa mojim saradnicima ili bilo kim iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svjestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP”, napisao je on.

Podsjećamo, iako se nije znalo o čemu se radi, na društvenim mrežama često se pominjao neki privatni snimak, a u javnosti ga je često najavljivala i kćerka srpskog člana Predsjedništa BiH, Gorica Dodik.

Izvor: Gerila

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.