Otkriveno ko je i zašto ubio Harisa Brkića

Brkić je kobnog dana nešto ranije završio trening i izašao je iz hale, kada je na parkingu spazio Mirka B. i Čedu Č. kako mu kradu automobil. Pojurio ih je, a ova dvojica su zapucala i ubila ga.

Nekoliko godina kasnije Mirko B. je ubijen u obračunu sa policijom, a Čeda je izvršio samoubistvo.

Sve ovo je otkrio Bojan T., lični kurir vođa “zemunskog klana”. Njemu je detalje oko ubistva slavnog asa otkrio lično Dušan Spasojević.

–  Pitali smo Spasojevića šta se desilo sa Brkićem i onda nam je sve ispričao. Haris je, prema Dućinoj priči, na dan ubistva nešto ranije izašao iz hale i na parkingu zatekao Mirka B. i Čedu Č. kako mu obijaju auto, mislim da je to bio novi ‘golf’… Haris je pokušao da ih spriječi, zaletio se na njih, a ova dvojica su povadili pištolje i upucali ga. Brkić je tri dana kasnije umro u bolnici… Spasojević nam je tada rekao i da su ‘Mirko i Čeda ubili košarkaša zbog auta koji bi mogli da prodaju za par hiljada maraka, a da onda glume neke opasne krimose’. Nazvao ih je pilićarima, čak je pomenuo i da bi trebalo da ih ‘smirimo’, da se slučajno ne usude i na nas da udare. Poslije o njima više nije bilo reči – objasnio je Mirko za “Informer.

Porodica Brkić godinama ništa nije znala o ubistvu svog sina. Majka Radmila je jedino željela da sazna zašto je neko usmrtio Harisa…

Izvor: Adria.tv

1 Komentar

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.