„Cvijanovićeva me odmah obavijestila“ Dodik progovorio o spekulacijama da Amerikanci imaju plan za njegovo uklanjanje

Srpski član predsjedništva BiH i lide SNSD, Milorad Dodik, komentarisao je medijske spekulacije da SAD žele da ga izbace iz igre, da podstiču Željku Cvijanović da preuzme glanu riječ i da u tome učestrvuju Ričard Grenel i Aleksandar Vučić.

Dodik je na konferenciji za novinare rekao da je to priča za medijsko zabavljanje.

– Kao Grenel će nešto. On nije u admistraciji SAD. To je neki tip poznat odranije, bio je u Trampovoj administraciji. Šta se sve lagalo prije tri mjeseca po medijima o meni, pa to više niko ne pominje – rekao je Dodik.

Dodao je da je uvjeren u njegovu „potpunu koordinaciju sa gospođom Željkom Cvijanović“. Međutim, Dodik je otkrio da ga je predsjednica RS i potpredsjednica SNSD, nakon nedavne posjede SAD, obavijestila da je u određenim krugovima ipak postojala ponuda o kojoj se priča u političkim kuloarima.

– Čim je došla, ona me odmah obavijestila da su joj neki rekli kako bi bilo dobro da izbaci Dodika i preuzme SNSD. Ona je ustala i rekla im „vidite li vi da sam ja ozbiljna žena, što pričate gluposti“. Nemam na tu tema ništa posebno da kažem – izjavio je Dodik.

Izvor: RTRS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.