PARAĆINSKI PENZIONERI VOLE AJRON MEJDEN! Poslije saznanja o besplatnom prevozu, više od 300 se prijavilo ZA ODLAZAK NA KONCERT

Samo 24 sata od objave da će za sve svoje članove obezbijediti besplatan prevoz na koncert svjetske atrakcije Iron maiden 24. maja sljedeće godine u Beogradu, Udruženju svih penzionera iz Paraćina javilo se preko 300 članova, kažu u tom uduženju.

– Naši članovi imaju između 60 i preko 70 godina života, našu mladost je obilježio rokenrol, naravno veliki broj voli narodnu muziku, uopšte dobru muziku. Ali polovina voli hevi metal, rok, pop, tako da je nama to događaj iz mladosti, ne bi smo da to propustimo.

U situaciji smo da priuštimo našim članovima penzionerima besplatan prevoz. Oduševljenje je veliko, a postoji mogućnost da penzioneri povedu svoju djecu i unuke. Angažovaćemo bar pet autobusa u zavisnosti od interesovanja.

Potrudićemo se da udruženje rezerviše karte preko agencije, kaže predsjednik udruženja Milan Ilić. U toku je dogovor sa agencijama koje prodaju ulaznice za koncert da se omogući penzionerima kupovina preko udruženja.

Leutar.net PARAĆINSKI PENZIONERI VOLE AJRON MEJDEN! Poslije saznanja o besplatnom prevozu, više od 300 se prijavilo ZA ODLAZAK NA KONCERT

– Postoji mogućnost da se organizuje i odlazak na kocert Iron maiden u Sofiju 13. jula. Ima dovoljno interesenata za pet autobusa. Mi smo jedino udruženje koje organizuje odlazak penzionera na koncerte.

Mnogi se pitaju zašto to radimo, ali penzioneri imaju te potrebe, vole koncerte i tu muziku. Vole da putuju, obišli smo susjedne zemlje , istakao je Ilić.

Kako se navodi u saopštenju, Mejdeni su na svoju turneju „Legacy Of The Beast 2022“ dodali još šest evropskih gradova, uključujući i koncert u beogradskoj „Štark areni“ 24. maja naredne godine.

Izvor: Agencije

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.