Olivera Zekić: Sve koji protestuju treba uhapsiti zbog terorizma, ja nisam sa sela i ovo nema veze sa ekologijom

Skandalozan nastup predsednice Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivere Zekić koja je u nastupu na TV Prva rekla da sve koji protestuju treba uhapsiti, te da naši građani nemaju ekološku svest, dodatno je probudila revolt u građanstvu.

– Vratite se na ovo iz San Franciska gde su pokušali protestanti da blokiraju most. Američka policija ili već kako se zovu američke policijske snage su ih promptno sve pohapsili, jer se to smatra unutrašnjim terorizmom. Ja da sam neka vlast, ja bih isto svaku blokadu tako – rekla je ona na TV Prva i dodala:

– I to što se sad digla pompa oko toga nije stvar ekologije, jer mi je nemoguće da se za šest meseci do godinu dana, odjednom su Srbi postali svesni ekologije – navela je Zekić.

Ona je dala vrlo zanimljiv odgovor na repliku sagovornika da je svoje sugrađane, ljude sa seoskih područja koji brane svoje reke i plodne njive, nazvala stranim plaćenicima i teroristima.

– Ja znam odakle ste vi, ja nisam sa sela – kazala je Olivera Zekić.

POGLEDAJTE VIDEO

Leutar.net Olivera Zekić: Sve koji protestuju treba uhapsiti zbog terorizma, ja nisam sa sela i ovo nema veze sa ekologijom

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.