Vučić: Došao sam da slušam i riješimo bar dio problema

GORNJE NEDELJICE – Nisam došao da držim bilo kakve govore, već da pričam sa meštanima o problemima i vidimo da li možemo da ih rešimo, poručio je danas u Gornjim Nedeljicama predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsjednik je, u obraćanju ispred porte crkve kazao da mu je drago što vidi ljude iz 12 sela i poručio da želi da čuje svaku njihovu primjedbu, brigu.

“ Za neku ćemo pronaći odgovor, za neku ne. Važno je da razgovaramo i pokušamo da resavamo. Čim vas je toliko došlo vidim kolika je zabrinutost „, naglasio je on.

Vučić je istakao da neće da se kada je riječ o problemu Rio Tinta dodvorava bilo kome, kao što se i ne plaši bilo koga, i podsjetio da je pozvao i one koji su uvek bili najglasniji u protestu da dođu na ovaj razgovor, a da je njihov izbor hoće li.

„Ovde sam da odgovaram na pitanja. Želeo sam da održim ova razgovor u školi u Draginjcu, ali mi je rečeno da je bolje u crkvenom domu. Hoću da razgovaramo, da analiziramo svaki problem i pokušamo da dođemo bad do nekih rešenja“, ponovio je on.

Vučić je kazao da je čuo i od onih koji nemaju ništa protiv njega da pogleda kako izgleda ova kotlina, kako ide od Korenite do Draginjca, što je shvatio kao poruku.

„Nisam došao da se politički preganjam s bilo kim. Vi ste me birali da budem predsednik i moj posao je da vas čujem, slušam i odgovorim na sva pitanja“, ponovio je Vučić.

Ukazao je da je doveo svoje ljude koji imaju sve podatke da sve zapišu te zamolio zbog prostora da uđu u grupama u crkvenu salu.

Istakao je da je uvjeren da će se pitanja odnositi prije svega na rudnik, ali je spreman i da odgovara na pitanja vezano za puteve, od Strpnice, Zlatine, kao i o pitanji gasa, i mnogim drugma.

„Moj posao je da budem ovde zbog vas. Hvala što ste došli, zajednički ćemo sigurno bar deo problema rešiti“, zaključio je u obraćanju pred sastanak sa građanima.

Izvor: Tanjug

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.