Mrka u tajnosti promijenio testament, evo šta je ostavio Ani

Političar Milutin Mrkonjić preminuo je prije nekoliko dana u 79. godini, poslije teške bolesti za koju su mnogi vjerovali da će pobijediti, najviše njegova partnerka Ana Bekuta.

Iako su se ljekari borili da spasu Mrku do posljednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži jer je već deset dana bio intubiran i disao je preko aparata. Kako otkriva izvor „Stara“ iz bolnice, Mrkonjić kao da je predosjetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je prije tri nedjelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promijeni testament. S obzirom da je korona i da su posjete zabranjene, političar je potegao sve moguće veze da njegovom advokatu dozvole ulazak u bolnicu.

„Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gde mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosetio da više neće izaći iz bolnice. U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promenio testament koji je sastavio pre desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga poseti na pola sata“, otkriva izvor iz bolnice.

„Čak ni Ana nije znala šta se dešava. Advokat je došao i Mrka je sastavio drugi testament. Stan u kom su živeli on i Ana poslednjih pet godina, u Krunskoj ulici na Vračaru, ostavio je Ani pošto su zajedno uložili novac u njega i opremili ga luksuznim stvarima. Drugi stan u kojem je živeo sa ženom Dašom dok su bili zajedno i koji je takođe na Vračaru, ostavio je njoj. Oni nisu mogli da imaju dece, pa je bilo logično da sve što ima naslede Ana i Daša. Iako se njih dve lepo slažu, Milutin nije hteo ništa da prepusti slučaju, pa je ovim postupkom obezbedio obe žene. Tek kada su ga stavili na respirator, Bekuta je saznala da je Mrka menjao testament i bilo joj je mnogo teško. Tada je ustvari shvatila da je predosetio kraj“, završava izvor, prenosi Srbija danas.

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.