EKSKLUZIVNO Mladić koji je iščupao kablove Vučiću na RTS: Nek im se tresu gaće

Kada se juče popodne, u tačno 18:21 sati, ekran RTS na kratko zamračio tokom obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, značajan broj građana najpre je zinuo od šoka, a onda – odahnuo od olakšanja.

Terorisanje građana Srbije – kojim su bili izloženi sa svih nacionalnih frekvencija – prekinuto je akcijom kao iz „Otpisanih“ jednog mladića iz Beograda, saznaje Nova.rs.

Anonimni čupač kablova je za naš portal opisao kako je akcija izgledala. Uživajte:

„Gledam na netu svi pišu o tome kako vrhovni kabadahija ponovo ima neku vanrednu konferenciju, na kojoj će ponovo da ispira ljudima mozgove širom Srbije.

Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vesti jer im se bukvalno diže kosa na glavi na sam pomen šefa mafije i koliko nam je svima više dosta njegovog davljenja i prenemaganja. Skapiram da mi se Predsedništvo nalazi na putu i setim se da bih opet mogao da izvučem kablove reportažnom kombiju Pinka kao pre jedno pola godine kada sam se opet našao na pravom mestu u pravom trenutku. Bukvalno mi je u glavi bilo to je dobar trenutak samo bar malo da ih nerviram, samo malo da im se odužim za svu onu torturu kojom smo svakodnevno izloženi“.

„I gle čuda i moje sreće na mestu su se ovaj put našla dva kombija, pored Pinkovog tu je bilo i vozilo naše drage nam okupirane i praktično privatizovane Radio televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS i uradio istu stvar, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam video koje su razmere samog čina i moram vam priznati da sam zbog toga za razliku od SNS poltrona i ulizica sa jednim velikim osmehom na licu legao da spavam“.

„Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim insitucijama da se uključe u sabotaže i slobdno okrive za to neimenovanog čupača kablova. Da bismo promenili ovaj sistem moramo svi pomalo da ga nagrizamo sa svih strana. Što se tiče vlasti, nek im se tresu gaće, nek se plaše i razmišljaju iz kog ćoška ili mraka će iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobede“.

Srdačno, vaš neimenovani čupač kablova. (Identitet poznat redakciji Nova.rs)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.