Sav natekao: Pogledajte kako danas izgleda bagerista iz Šapca FOTO

Na Tviteru je danas objavljena fotografija na kojoj se vidi šabački naprednjak Nebojša Stojčević Jarin, koji je juče u tom gradu, bagerom pokušao da pregazi demonstrantre na mostu.

Umesto da se trenutno nalazi u pritvoru i priprema za saslušanje pred nadležnim tužiocem Stojčević je, sudeći po fotografiji, danas obilazio lekare zbog povreda koje mu je u samoodbrani opkupljenih demonstranata naneo sugrađanin Dragan Milovanović Crni.

Leutar.net Sav natekao: Pogledajte kako danas izgleda bagerista iz Šapca FOTO

Tviteraši su mahom surovi u komentarisanju lika i dela povređenog naprednjaka, čije je hap šenje danas javno zatraženo na građanskim protestima u Beogradu i Šapcu.

„Kada sam video da kreće na ljude među kojima su bile žene i mala deca, Đorđe Miketić iz Srce grada i ja smo se popeli prvi na bager i pokušali tako da ga zaustavimo. Neverovatno, mislili smo da neće ići dalje, a čovek je krenuo sa bagerom i nije hteo da stane uopšte“, kazao je Dušan Konstatinović iz DS i dodao da je Stojčević bagerom pokušao da raskrči put kako bi mogli da krenu za Beograd na SNS skup.

Iza bagera su, kako kaže, bili maskirani huligani koji su napali okupljene ljude.

Kako je pisala Nova, Nebojša Stojićević je kao lokalni aktivista Srpske napredne stranke opevan u svojevrsnom predizbornom maršu SNS na biračkom mestu u Šapcu.

Izvor: Nov.rs

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.