Huligani koji su tukli narod u Šapcu došli u „škodama“ SNS službenika (FOTO)

Građani su juče nezadovoljni usvajanjem izmjena zakona o referendumu i eksproprijaciji blokirali puteve širom Srbije. Tom prilikom batinaši SNS nasrtali su na goloruki narod, a u Šapcu je bilo najdramatičnije.

Izvijesni Čeda Srnić iz Bogosavaca krenuo je čekićem na okupljene građane u Šapcu i to pošto je naprednjak Nebojša Stojičević Jarin na okupljene Šapčane krenuo bagerom.

Interesanto je to da su svi huligani koji su tukli građane na proteste došli sa crnim zatamljenim automobilima „Škoda Superb“ modelima, godišta od 2019/21.

Ta vozila koriste samo državni i opštinski SNS službenici.

Pogledajte VIDEO.

Na jednoj od fotografija koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se da je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić, automobilom marke „Škod Superb“ registarskih oznaka BG 2090 NS prije dva dana posjetio Drinsku ulicu u Majuru, selu nedaleko od Šapca, da bi se isti automobil juče zatekao na blokadi šabačkog mosta.

Leutar.net Huligani koji su tukli narod u Šapcu došli u „škodama“ SNS službenika (FOTO)

Podsjetimo, u Šapcu je juče tokom protesta bilo nekoliko incidenata, a jedan od njih se dogodio kada je grupa maskiranih mladića, sa kapuljačama na glavama, naoružanih držaljama za poljoprivredne alatke nasrnula na demonstrante.  Oni su udarali ljude, bez ikakvog razloga, samo zato što nisu htjeli da se sklone sa mosta.

Batinaši su se zalijetali na ljude i nemilosrdno su ih tukli drvenim motkama, iako im ovi u početku nisu pružali otpor niti im uopšte uzvraćali.

NOVA RS

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena




Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.