Gorica “zaprijetila” Stanivukoviću novim snimcima poslije rušenja “Kajak terase”

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za danas je najavio rušenje spornog ugostiteljskog objekta „Kajak terasa“, za čiju izgradnju tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine.

Leutar.net Gorica “zaprijetila” Stanivukoviću novim snimcima poslije rušenja “Kajak terase”

„Sve zacrtane ciljeve ispunjavamo, a sutra u 15 sati sam na licu mjesta, što će biti moj obećani, treći dolazak i poruka da se Banja Luka obračunava sa privatnom državom i privatizovanim institucijama“, napisao je Stanivuković.

U međuvremenu, Dodikova kćerka Gorica, koja sa Stanivukovićem vodi „rat“ na društvenim mrežama zbog, kako on tvrdi, neregularnosti vezanih za izgradnju terase u njenom restoranu „Agape“, zaprijetila je Stanivukoviću novim „snimcima“.

Leutar.net Gorica “zaprijetila” Stanivukoviću novim snimcima poslije rušenja “Kajak terase”

„Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red“, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Izvor: klix.ba

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.