Stevandić na mukama, dobio ultimatum: Isposluj puštanje na slobodu mog muža

Kako saznajemo, Mirela Kajkut Zeljković je odbijala danas da uđe u NSRS, tražeči od Stevandića da „svojim vezama“ isposluje odmah puštanje na slobodu njenog muža.

U Ujedinjenoj Srpskoj Nenada Stevandića dešava se prava drama, jer bi mogao ostati bez poslaničkog kluba u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Stevandić je, kako saznajemo, dobio ultimatum poslanice i članice Predsjedništva te stranke Mirele Kajkut Zeljković, koja je supruga nedavno uhapšenog Branislava Zeljkovića, koji je kao kadar te stranke bio na čelu Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Kako saznajemo, Mirela Kajkut Zeljković je odbijala danas da uđe u NSRS, tražeči od Stevandića da „svojim vezama“ isposluje odmah puštanje na slobodu njenog muža.

Prema našem izvoru, današnji tok zasjedanja je ona provela u restoranu i u skupštinu je ušla pred sami kraj, kada je bilo glasanje. 

Mirela Kajkut Zeljković, kako saznajemo, optužuje Stevandića za probleme u koje je upao njen muž.

Podršku joj pruža još jedan poslanik Ujedinjene Srpske Marinko Dragišić, koji će, ukoliko Mirela Kajkut Zeljković istupi iz Kluba i stranke to isto učiniti.

Ujedinjena Srpska u NSRS ima četiri poslanika i u tom slučaju Stevandić bi ostao bez poslaničkog kluba.

Branislav Zeljković zajedno sa još lica uhapšen je polovinom septembra u akciji Ministarstva unutrašnjih poslova RS zbog „korona ugovora“, a pritvor mu je određen do 16. decembra.

(BN)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.