Lažni policajac hapsio ljude po Trebinju

U Trebinju je juče uhapšena osoba koja se pretvarala da je policajac i tako u dva navrata protivzakonito uhapsila dvije osobe.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje sinoć su uhapsili osobu inicijala Z.V. iz Trebinja, za koju postoji osnov sumnje da je prethodnog dana u večernjim satima izvršila krivična djela „Lažno predstavljanje“ i „Protivpravno lišenje slobode“.

Policijskoj stanici Trebinje je 20.11.2021. godine prijavljeno da je nepoznata osoba, oko 22:00 sata, protivpravno lišila slobode osobu inicijala J.B. iz Trebinja.

Ta osoba je prilikom vožnje sa Z.V. shvatila da se nešto čudno dešava te pozvala sestru koja je alarmirala policiju. No, kako Z.V. nije htio zaustaviti automobil, ona je bila primorana da iskoči iz vozila u pokretu. Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su izvršili pretragu terena i oko 22:30 sati, na putu za Grad Sunca su pronašli osobu J.B.

Sutradan su policijski službenici Policijske uprave Trebinje preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali i uhapsili osobu inicijala Z.V. za koje postoji osnov sumnje da je izvršio navedena krivična djela.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Kriminalističkom obradom nad licem lišenim slobode i operativnim radom policijskih službenika utvrđeno je da je na isti način pokušao protivpravno uhapsiti i osobu N.V. iz Trebinja.

(Klix

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.