Vukan se testirao na dr*ge, poziva i ostale da to učine

„Stigla je analiza i nalaz koji sam radio u Laboratoriji „Akvalab“ u Trebinju na prisustvo nar*otika u organizmu, a koji je pokazao da sam negativan na sve nar*otike, od trave, amf*tamina, ko*aina, he*oina, sp*da, e**tazija.. Kako sam najavio, da bih mogao tražiti od drugih prvo sam testirao sebe, a nalaz se radi i analizira prisustvo neke od 10 vrsta na**otika koji se najčešće koriste, i na sve sam negativan.“

Uzorak sam dao lično u Laboratoriji, i ako neko nešto sumnja u rezultate spremam sam raditi analizu bilo gdje u svijetu, jer nikada, apsolutno nikada, ni kao tinejdžer i student, nisam smotao niti probao niti jedan dž*int tr*ve, a da ne govorim o ostalim nedozvoljenim sre*stvima.

Leutar.net Vukan se testirao na dr*ge, poziva i ostale da to učine

Nakon što je bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović zbog devijantnog ponašanja i gubitka razuma podnio ostavku, jer se d**girao tab*etama i tvrdio da je neka „crna magija i đavo“ ušao u njega, a savjetnik Milorada Dodika i zamjenik generalnog sekretara Vlade Republike Srpske Marko Šukalo uhapšen zbog k**aina i ek**azija, pokazalo se tačnim pisanje i nagađanje da mnogi u Vladi Republike Srpske i na čelu države koriste k**ain i druge na**otike i da je to uzrok ispada, problema, nekontrolisanog devijantnog ponašanja.

Leutar.net Vukan se testirao na dr*ge, poziva i ostale da to učine

Očekujem da svi ministri, pomoćnici, savjetnici u Vladi, poslanici, načelnici opština i direktori javnih preduzeća, kao i članovi Kabinetu predsjednice Željke Cvijanović i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, počevši od njih dvoje, izvrše testiranje na n***otike i javno objave rezultate. Ko bude pozitivan na prisustvo bilo kog n***otika mora da podnese ostavku i povuče se sa svih funkcija.

Ko odbije da se testira i javno objavi rezultate smatraću da je latentni na**oman, jer ne vidim nijedan drugi razlog za nekog ko je „čist“ i nikada ne uživa u d***ama zbog čega bi odbio testiranje.

Ovo je veliki problem društva, tiče se svih nas i mora se odagnati svaka sumnja sa ljudi koji su na ključnim i odgovornim funkcijama, od kojih zavisi život mnogih jer obavljaju odgovoran posao, rade pod uticajem na**oti*a, jer zbog toga ispaštaju i posledice imaju svi građani.

Nebojša Vukanović

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.