Ovako izgleda kupatilo dječije pulmologije UKC

Nakon što su u javnosti objavljene uznemirujuće fotografije kupatila za porodilje u UKC RS koje da apsurd bude veći nosi “titulu” zdravstvene ustanove koja je prijatelj beba, sada su procurile i fotografije sa dječjeg odjela pulmologije.

Ove fotografije nikoga ne mogu i ne smiju ostaviti ravnodušnim.

Leutar.net Ovako izgleda kupatilo dječije pulmologije UKC

“Dobro veče banjalučki klinički centre. Dječija pulmologija 21  vijek. Spavate li mirno” napisao je otac koji je svoje dijete nažalost morao odvesti u ovaj užas. Fotografije kupatila na dječijem odjelu pulmologije UKC RS pokazuju pravo stanje u kojem se nalazi najveća zdravstvena ustanova u Republici Srpskoj.

Leutar.net Ovako izgleda kupatilo dječije pulmologije UKC

Umjesto da poboljša uslove pacijentima i sanira mokre čvorove koji su u katastrofalnom stanju, novac građana se troši za zidanje garaže od 30 miliona maraka. 

-Ovo je užas i sramota i još jedan dokaz u nizu šta se gore dešava. Nemam riječi kojima bih ovo opisala, pa zar je moguće da su ovo kupatila na dječijem odjelu- riječi su ogorčene Banjalučanke Biljane P.

Leutar.net Ovako izgleda kupatilo dječije pulmologije UKC

Javnost se sa pravom pita kako je moguće da godinama nema novca da se sporni toaleti dovedu u normalno stanje, a da se istovremeno izdvajaju desetine miliona maraka za parking UKC RS? Da li je moguće da se pokreću fondacije poput one “Djeca nam se rađala”, a da u isto vrijeme kupatila za porodilje i ona namijenjena najmlađim pacijentima u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Republike Srpske izgledaju kao da su najcrnja rupa? 

(gerila.info)

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.