ZAKON O MAJCI

Zbog patriotskog osjećaja, obaveze i lične odgovornosti za demografsku sudbinu naroda Republike Srpske i opstanka na ovim prostorima Udruženje roditelja sa četvoro i više djece Republike Srpske pokrenulo je inicijativu usvajanja ZAKONA O MAJCI.

Cilj zakona o majci čiji je nacrt dostavljen resornom Ministarstvu i Predsjedniku Republike Srpske gospođi Željki Cvijanović će omogućiti određene benefite djeci ali i majkama sa četvoro i više djece.

Leutar.net ZAKON O MAJCI

Takođe osnažiti, uzdići i spasiti majku. Ojačati tradicionalnu porodicu, odužiti se precima a podstaknuti buduće naraštaje da sa sigurnošću sklapaju brakove i stvaraju i rađaju velike porodice.

Smatramo da ZAKON O MAJCI jedino danas može zaustaviti demografski slom našeg naroda, te smanjiti masovna iseljenja, vratiti povjerenje u institucije vlasti i spasiti Srpski narod od biološkog nestanka sa ovih prostora.

Želimo istaći da smo u proteklim danima i mjesecima ostvarili brojne kontakte sa institucijama i resornim Ministarstvima Republike Srpske te postavili sebi kao Udruženje planirane zadatke kako bi što efikasnije došli do krajnjeg cilja tj. usvajanja ZAKONA O MAJCI, gdje smo dobili garancije da će resorna Ministarstva tj. Vlada oformiti radnu grupu zajedno i sa ljudima iz našeg Udruženja i krenuti u razmatranje i realizaciju ZAKONA O MAJCI.

Od Vas gospodo Narodni poslanici iz Trebinja, Hercegovine i Republike Srpske očekujemo iskrenu i jedinstvenu podršku gdje ćemo i u narednom periodu ostvariti kontakte sa šefovima klubova svih političkih subjekata u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.

Iskrena nam je želja da se Vi svi zajedno okupite oko ove ideje radi spasenja svoga naroda i Republike Srpske koja nam je blagoslovom od Boga i data.

S poštovanjem,
Predsjednik Udruženja 4+ Trebinje, Aleksandar Sarić

Budi prvi koji komentariše

Ostavi komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena
Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.